Du avslutter avtalen på Min side

  1. Logg deg inn på Min side
  2. Under kategorien "Brikke" i menyen til venstre kan du avslutte avtalen din ved å trykke på "Fjern kjøretøy"
  3. Velg hvilken brikke/kjøretøy det gjelder og kryss av om du skal gjenbruke brikken eller ikke.

Hvis du beholder brikken kan du bruke den på ny bil senere, husk da å registrere nytt registreringsnummer når det er aktuelt. Hvis du krysser av for at den ikke skal brukes igjen, vil du få tilbake depositumet for brikken og du kan kaste brikken som elektrisk avfall.

Brikken kan kastes som elektronisk avfall. 

Logg inn på Min side