• Logg inn på Min side
  • Trykk på «Fjern et kjøretøy»
  • Velg brikke/kjøretøy som skal avsluttes
  • Trykk «Neste» og følg stegene for å avslutte kjøretøyet

Hvis du beholder brikken kan du bruke den på ny bil senere, husk da å registrere nytt registreringsnummer når det er aktuelt. Hvis du krysser av for at den ikke skal brukes igjen, vil du få tilbake depositumet for brikken og du kan kaste brikken som elektrisk avfall.

Hvis du ikke skal bruke brikken igjen, kaster du den som elektronisk avfall etter at du har avsluttet avtalen.