Takstgruppe 1

Med AutoPASS-avtale får du 20 % rabatt på kjøretøy med en tilltatt totalvekt til og med 3500 kg. Dette gjelder også personbiler i kjøretøykategori M1. I tillegg får du med AutoPASS-avtale fordelene timesregel og månedstak.

Takstgruppe 2

Du får ikke rabatt på kjøretøy med en tillatt totalvekt over 3500 kg selv om du har AutoPASS-avtale. Fordelene timesregel og månedstak i de bomanlegg som har dette vil du få. 

Elbil

Med elbil er taksten minimum 50 % rabatt av med aktiv og gyldig AutoPASS-avtale. Se full oversikt over bompengeomårder der du må betale for elbil

Selv om du betaler for elbilpasseringer i flere områder, er det fortsatt områder der du får 100 % rabatt for elbilpasseringer med aktiv og gyldig AutoPASS-avtaleSe full oversikt over bompengeområder du får 100 % rabatt med elbil

Elkjøretøy i takstgruppe 2 får 100 % rabatt på bompasseringer i hele Norge

AutoPASS ferje

Du får 10 % rabatt på ferjene som bruker AutoPASS-brikke som betaling. Hvis du oppretter AutoPASS-ferje konto og forskuddsbetaler får du 50% rabatt som privatkunder og 40% rabatt som firmakunder (17% på personbilletter i de samband hvor det er personbetaling).

Les mer om AutoPASS for ferje

 

Har du ikke AutoPASS-avtale?

For å få rabatt på dine bompasseringer må du ha en aktiv AutoPASS-avtale knyttet til ditt kjøretøy.

Bestill AutoPASS-avtale