I pakken finner du bombrikke med feste og våtserviett.

  1. Pass på at du plasserer den nye bombrikken i riktig kjøretøy. Emballasjen er merket med bilens registreringsnummer og den gamle brikkens ID-nummer. Har du skiftet bil, skal du feste den nye brikken i din nye bil. Det er viktig at du gir beskjed om bilbytte og nytt registreringsnummer på Min side.
  2. Fjern den gamle brikken, og eventuelt brikkefestet hvis det er gammelt eller ikke har like godt feste lenger. Hvis du vil fjerne festet, prøv med litt oppvaskmiddel eller limoppløsingsmiddel som for eksempel plasterfjerner bak festet. Bruk deretter plastkort, en tynn isskrape, spatel eller lignende i plast. Unngå bruk av metallgjenstander. 
  3. Bruk våtservietten som du har fått og rengjør frontruten hvor den nye brikken skal stå. Dette område er ofte et skravert felt i frontruten bak speilet. Brikken skal ikke hindre sikten.* Ruten bør være oppvarmet. 
  4. Ta bort dekkpapiret på den ene siden av borrelåsen og fest borrelåsen til det merkede området på bombrikken.
  5. Ta bort dekkpapiret på den andre siden av borrelåsen, og trykk brikken mot frontvinduet i 10 sekunder. 

* På tunge kjøretøy (buss/lastebil) skal du plassere brikken nederst i frontruten. Den må ikke bli montert slik at den er skjult bak en vindusvisker.