Med AutoPASS-brikken:

For å få maks rabatt oppretter du AutoPASS-ferjekonto på autopassferje.no og forskuddsbetaler til AutoPASS for ferje. Med forskuddsbetaling får du 50 % som privatkunde og 40 % som bedriftskunde (17% på personbilletter i de samband hvor det er personbetaling). Ferjebillettene dine blir trukket fra din konto hos AutoPASS for ferje. Der har du også oversikt over din saldo på AutoPASS ferjekontoen din. 

Du kan si opp ferjekontoen din når du vil. Hvis du har noe resterende beløp på ferjekontoen din, vil du få dette tilbake. Du sender en oppsigelse til AutoPASS for ferje og de vil refundere deg det resterende beløpet.

Har du AutoPASS ferjekort knyttet til din AutoPASS ferjekonto, men ikke AutoPASS-brikke må du betale fullpris på de ferjene det er innført AutoPASS-brikkebetaling.

For mer informasjon, sjekk autopassferje.no

Hvis du ikke har AutoPASS-brikke

Bestill brikke nå

Bastø Fosen

Ferjen Bastø Fosen som kjører mellom Moss-Horten er ikke en del av AutoPASS ferje-ordningen, men du kan likevel bruke bombrikken som betaling. Har du AutoPASS-avtale får du automatisk 10 % rabatt. Hvis du forskudsbetaler, får du 30 % rabatt. 

Les mer om Bastø Fosen