Har du allerede kjøpt ny bil kan du logge inn å flytte brikken din over til den nye bilen under "Gjør endringer" og "Flytt brikke".

Hvis du har avsluttet avtalen men valgt å beholde brikken for senere bruk, velger du den inaktive brikken/avtalen under avtaleoversikt og flytter brikken over til ny bil. Hvis du krysser av for at du ikke skal bruke brikken igjen, kan du kaste den som elektronisk avfall.

Sånn avslutter du avtalen:

  • Logg inn og velg kundeforhold
  • Gå til "Gjør endringer" og velg "Fjern en bil" 
  • Velg brikken/kjøretøyet du ønsker å fjerne
  • Følg stegene