Hvordan bompengebetaling fungerer

Når du passerer en bomstasjon eller kjører om bord i en ferje, registreres bombrikken din av den lokale bompengeoperatøren. Denne registreringen virker akkurat som når du betaler med kort i butikken. Når passeringen er registrert sendes den til et nasjonalt AutoPASS-system som beregner riktig pris. Prisen bestemmes ut i fra de godkjente retningslinjene for hvert bompengeprosjekt. 

Fremtind Service sin oppgave er å kreve inn betaling for alle passeringer på vegne av de lokale operatørene. Vår bombrikke gir deg alltid minst 20 prosent rabatt på dine passeringer for kjøretøy inntil 3500 kg, og minst 10 prosent rabatt på ferjer når du kjører personbil eller lett varebil. På Min Side kan du se dine passeringer, ditt forbruk og fakturastatus. 

Logg inn

Vi anbefaler deg å betale med EHF-faktura eller e-postfaktura. Det er enkelt og billigere enn papirfaktura. EHF-faktura får du automatisk så lenge du er registrert i ELMA-registeret.
Faktura

Hvis du har blitt belastet for en passering du mener du ikke har foretatt, så kan du klage. Du kan sende klagen til oss, så tar vi kontakt med operatøren for å få dokumentasjon på passeringen.
Kontaktskjema

Lurer du på hva bilturen koster deg kan du sjekke ut bompengekalkulatoren vår. Legg inn strekning og biltype, og se hva bilturen din vil koste med og uten bombrikke. 
Bompengekalkulator