Hvordan bombrikken fungerer

Når du passerer en bomstasjon eller kjører om bord i en ferje, registreres bombrikken din av det lokale bompengeselskapet. Denne registreringen virker akkurat som når du betaler med kort i butikken. Når passeringen er registrert sendes den til et nasjonalt AutoPASS-system som beregner riktig pris. Prisen bestemmes ut i fra de godkjente retningslinjene for hvert bompengeprosjekt. 

Fremtind Service sin oppgave er å kreve inn betaling for alle bompasseringer på vegne av de lokale bompengeselskapene. Vår bombrikke gir deg alltid minst 20 % rabatt på dine bompasseringer, og minst 10 % rabatt på ferje når du kjører personbil eller lett varebil. Logg inn for å se dine passeringer, ditt forbruk og fakturastatus. 

Logg inn 

Vi anbefaler deg å betale med e-faktura eller avtalegiro. Det er enkelt og billigere enn å motta faktura i posten. E-faktura- og avtalegiro ordner du i nettbanken din.
Elektronisk faktura

Hvis du har blitt belastet for en passering du mener du ikke har foretatt, så kan du klage. Du kan sende klagen til oss, så tar vi kontakt med operatøren for å få dokumentasjon på passeringen.
Kontaktskjema

Lurer du på hva bilturen koster deg kan du sjekke ut bompengekalkulatoren vår. Legg inn strekning og biltype, og se hva bilturen din vil koste med og uten bombrikke. 
Bompengekalkulator