Nå kan du få oppdatert informasjon om bom- og fergepriser direkte på skjerm i bilen din. Slik vil reiseplanleggingen bli enklere.

Appen «Bom og ferge» er utviklet av oss i Fremtind Service. Løsningen bygger videre på vår mye brukte bompengekalkulator, som daglig håndterer flere tusen forespørsler om bom- og fergeutgifter på ulike strekninger.

Vi har tilpasset kalkulatoren for bruk i bilen for å gi deg enkel og oversiktlig informasjon om kostnadene knyttet til turen din. Appen kan brukes både med og uten AutoPASS-avtale.

Du trenger kun å oppgi hvor du skal, og trykke på søkeknappen for å få umiddelbar tilgang til bom- og fergepriser. Applikasjonen viser priser basert på den valgte ruten. Med et enkelt trykk kan du overføre ruten til bilens innebygde navigasjonssystem, som gjør reiseplanleggingen enda enklere. Med enkel tilgang til oppdatert informasjon kan du planlegge turen din bedre, og kanskje også spare noen kroner.

Bom og ferge appen er i første omgang tilgjengelig for alle biler med innebygd Google (Android Automotive). Dette betyr at biler som Polestar, nyere Volvo eller Renault allerede nå kan dra nytte av tjenesten. Flere merker og modeller vil bli støttet etter hvert.