Har du kjøpt eller solgt bil, må du huske å endre eller avslutte AutoPASS-avtalen din slik at du ikke må betale for passeringer som ikke er dine. En AutoPASS avtale er personlig og knyttet til ditt navn, og blir ikke avsluttet hvis du bare fjerner bombrikken fra bilen. Hvis du ikke endrer eller avslutter avtalen, er du ansvarlig for å betale passeringene til den solgte bilen.

Kjøpt ny bil

Er kunde
Da har du to alternativer.
- Flytte bombrikken din over til ny bil ved å logge inn og velge «Flytt brikke».
- Legge til en ekstra bombrikke på avtalen for den nye bilen, logg inn å velg «Registrer ny bil».

Er ikke kunde
Hvis dette er din første bil eller du ikke har AutoPASS avtale fra før logger du deg inn med BankID og oppretter et nytt privat kundeforhold. Bombrikken kommer i din postkasse etter kort tid.  
Bli kunde

Solgt bil

Da har du to alternativer.
- Ønsker du å bruke bombrikken i en ny bil logger du inn og velger «Flytt brikke». Når brikken flyttes over på et nytt kjøretøy vil det solgte kjøretøyet automatisk fjernes fra din avtale. 
- Ønsker du ikke AutoPASS-avtale lengre logger du inn og velger «Fjern en bil». Du kan ta vare på brikken til senere bruk, eller kaste brikken som ee-avfall.
Logg inn

Har du solgt bilen anbefaler vi å inngå en avtale med ny eier om hvem som skal betale for eventuelle bompasseringer på salgsdagen. Da kan dere enkelt gjøre opp dere imellom hvis passeringer etter salgstidspunktet kommer på din faktura.