Takstgruppe 1 (Personbiler)
Med gyldig AutoPASS-avtale får du 20 % rabatt på alle bompasseringer i Norge, på kjøretøy  inntil 3500 kg. Dette gjelder også personbiler og bobil i kjøretøykategori M1. M1 er persontransport over 3500 kg med maks åtte seter i tillegg til førersetet. 

Takstgruppe 2 (Lastebiler og store varebiler)
Du får ikke rabatt på kjøretøy med tillatt totalvekt over 3500 kg selv om du har AutoPASS-avtale. Du får fordelene timesregel og månedstak i de bomanleggene som har dette. 

Elbil og elvarebil
Med elbil er taksten minimum 30 % rabatt av ordinær takst med aktiv og gyldig avtale. Selv om du betaler for elbilpasseringer i flere områder, er det fortsatt områder hvor du får 100 % rabatt for elbilpasseringer med aktiv og gyldig avtale. Elkjøretøy i takstgruppe 2 (elvarebil) får 100 % rabatt på bompasseringer i hele Norge.

Rabatt på ferge
Du får 10 % rabatt på over hundre ferjer i Norge som bruker AutoPASS ferje som betalingsløsning. Du kan også opprette tilleggsavtaler for enda høyere rabatt. Bombrikken er også gyldig betalingsløsning på flere ferjer og broer i Norden. Se oversikt.

Rabatt utenfor Norge
I tillegg til å være gyldig i hele Norge, kan bombrikken brukes på broer og ferger i Norden. For å få rabatt i Norden kan du opprette tilleggsavtale med blant annet Storebæltbroen eller 
Øresundbroen for å få rabatter med bombrikken din. Bombrikken kan også brukes som betalingsløsning på flere ferger og i EETS sine anlegg i norden. 

Har du ikke avtale?

For å få rabatt på dine bompasseringer må du ha en aktiv avtale knyttet til ditt kjøretøy.Opprett avtale